Menu Sluiten

Zelf Zilverwater maken

Jaren geleden, toen ik probeerde mijzelf te verlossen van onnodige gasten, vleesetende bacterieen, en heel erg moe te zijn geworden van de 3e antibiotica kuur, ben ik op zoek gegaan naar een andere remedie.

Ik kan me niet precies meer herinneren hoe ik de term Zilverwater ben tegengekomen maar het opende voor mij in ieder geval een deur die ik zeer dringend nodig had. Via de site zilverwater.nl van Driek van der Vet heb ik toen een zilverwater generator gekocht. Zilverwater ‘los’ kopen is een relatief dure aangelegenheid en je weet gewoonweg niet hoe zorgvuldig het productieproces is uitgevoerd en we hebben het wel over onze gezondheid.

Nadat ik me uit en treure heb ingelezen over de voordelen en de (zogenaamde) nadelen van Zilvewater ben ik aan de slag gegaan. Ik kocht gedemineraliseerd water (bij gebrek aan een destilleerapparaat) en bracht 1 liter tot kookpunt. Daarna hing ik de Vitalsilver 2007 in de kan en liet ongeveer een kwartier de stroom door de zilveren electroden lopen. Langzaam maar zeker werd het water lichtgeel van kleur. Voorzicht haalde ik de electroden uit het water en om het schoon te houden filterde ik het Zilverwater door een koffiefilter zakje.

Dit heb ik gedurende ongeveer 10 dagen met een stukje keukenrol meerdere malen gedept op mijn besmette plekken en…. wat de diverse antibiotica kuren niet was gelukt, lukte het Zilverwater wel: de plekken begonnen te helen en er vormde zich eindelijk een korst wat daarvoor maanden lang een plakkerige, wondvocht plek was geweest!

Sindsdien gebruik ik Zilverwater voor alle wondjes, schaafplekken, irritaties door muggenbeten, hooikoorts etc. Mijn moeder heeft een zeer dunne huid en haar hele leven al psorias, zonne-allergie etc. Bij het minste geringste stoten krijgt ze blauwe plekken of zelfs wonden op haar armen. Nadat ze is begonnen met de plekken te behandelen met Zilverwater heeft ze niet meer de speciale plijsters nodig (overigens ook met zilver) en is haar huid een stuk verbeterd.

Er zijn meerdere toepassingen voor zilverwater bekend overigens. De komende tijd zal ik hier meer artikelen over publiceren.

Wat ik in ieder geval iedereen aanraad is: koop zelf een zilverwater generator, uiteindelijk is dat veel goedkoper dan zilverwater kant en klaar te kopen terwijl het productieproces echt supereenvoudig is.

Gerelateerde berichten